Szalontai Patrik Zoltán (2021) A kakaófától a csokoládé készítésig, a csokoládétól a magyarországi csokoládé fogyasztási szokásokig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szalontai Patrik Zoltán_GJR7H8_projektmunka-2021tavasz.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom tárgya a csokoládé életútja, felhasználása, elhelyezkedése a magyarországi piacon. Világszerte talán az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb édesipari termék kapta a főszerepet szakdolgozatomban, a csokoládé. Bár nem is hinné senki, de érdekesebb az életútja kedvenc édességünknek, mint azt elsőre gondolnánk. Hiszen ma már szinte minden boltban, közértben, még egy metróaluljáróban elhelyezett „Snack-automata”-ban is egyszerűen hozzájuthatunk, így könnyedén készpénznek vehetjük, hogy elérhető mindenki számára.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fejlődéstörténet, piacelemzés, piaci igények, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |