A Covid-19 hatása a Ráday utcai éttermekre

Bereczki Sándor (2021) A Covid-19 hatása a Ráday utcai éttermekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of projektmunka.pdf] PDF
projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A Ráday utca és a Trattoria Za-Za bemutatása, kialakítása, elhelyezkedése és munkaköri feladatai.A Covid-19 gyakorolt hatása a vendéglátó egységekre és a vendégekre.Vendéglátás a Covid-19 előtt és a második hullám követő ,,rövid nyár" után.Swot analízis a Budapesti vendéglátó negyedekről, javaslatok és fejlesztési lehetőségek.Budapest vendéglátó egységei bemutatása, térségek szerinti beosztás.Olasz ételek és italok a Ráday utcában, a Trattoria Za-Za-ban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Budapest, COVID-19, olasz étterem, Ráday utca, SWOT-elemzés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:25
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet