Sarkóczy Bálint (2021) Cukrászdák kínálati összehasonlítása Szentendrén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
KÉSZ PROJEKTMUNKA, Sarkóczy Bálint.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkám során Szentendre három neves cukrászdájának kínálatát mutattam be, majd hasonlítottam össze. Az első a Szelet Cukrászda, melynek étel- és itallap kínálatát ismertettem. Először az étel kínálatára tértem ki mivel hatalmas a választék és sok fajta sütemény található. Majd az italkínálatára is kitértem. A cukrászda 2020 szeptemberében nyitotta meg kapuját a vendégek előtt. Ezzel versenybe szállva a régebb óta ismert és a helyiek által kedveltté vált cukrászdák körében. A másik két cukrászda az Anyám-Lánya Sütibolt Cukrászda és a Szamos Marcipán Múzeum Cukrászda volt. Ezen cukrászdák étel- és italkínálatát is részletesen ismertettem. Ezek után a kínálatukat összehasonlítottam és diagrammokkal ábrázoltam. A cukrászdákról fényképeket is helyeztem el a projektmunkában. A munkám során személyen interjúkon is részt vettem az adott cukrászdákban ahol bővebb információkhoz jutottam a kínálatukról. Része volt a munkámnak a megfigyelés és a szakmai gyakorlatom alatt szerzett tapasztalatok beleépítése is, mivel a szakmai gyakorlatomat a Szelet Cukrászdában végeztem el.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászda, interjú, kínálat, Szentendre, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:25 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |