Cukrászdák kínálati összehasonlítása Szentendrén

Sarkóczy Bálint (2021) Cukrászdák kínálati összehasonlítása Szentendrén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of KÉSZ PROJEKTMUNKA, Sarkóczy Bálint.pdf] PDF
KÉSZ PROJEKTMUNKA, Sarkóczy Bálint.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám során Szentendre három neves cukrászdájának kínálatát mutattam be, majd hasonlítottam össze. Az első a Szelet Cukrászda, melynek étel- és itallap kínálatát ismertettem. Először az étel kínálatára tértem ki mivel hatalmas a választék és sok fajta sütemény található. Majd az  italkínálatára is kitértem. A cukrászda 2020 szeptemberében nyitotta meg kapuját a vendégek előtt. Ezzel versenybe szállva a régebb óta ismert és a helyiek által kedveltté vált cukrászdák körében. A másik két cukrászda az Anyám-Lánya Sütibolt Cukrászda és a Szamos Marcipán Múzeum Cukrászda volt. Ezen cukrászdák étel- és italkínálatát is részletesen ismertettem. Ezek után a kínálatukat összehasonlítottam és diagrammokkal ábrázoltam. A cukrászdákról fényképeket  is helyeztem el a projektmunkában.  A munkám során személyen interjúkon is részt vettem az adott cukrászdákban ahol bővebb információkhoz jutottam a kínálatukról. Része volt a munkámnak a megfigyelés és a szakmai gyakorlatom alatt szerzett tapasztalatok beleépítése is, mivel a szakmai gyakorlatomat a Szelet Cukrászdában végeztem el.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrászda, interjú, kínálat, Szentendre, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:25
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet