Perjési Dávid (2021) Az élelmiszerpazarlás vizsgálata a vendégösszetétel viszonylatában a Hotel Budapestben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az élelmiszerpazarlás vizsgálata a vendégösszetétel viszonylatában a Hotel Budapestben.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
Archive (ZIP)
Képek és grafikonok.zip Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
|
Archive (ZIP)
nemzetiségek összesítés.zip Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (38kB) |
|
Archive (ZIP)
nemzetiségek és pazarlás.zip Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (82kB) |
Absztrakt (kivonat)
Jelen dolgozatommal igyekeztem a mélyére ásni a szállodaipar költségvetésének egy jelentős részét kitevő tevékenységi köreit befolyásoló hatásnak, mely az élelmiszergazdálkodásra és hulladékgazdálkodásra is kiterjed.Ezt a hatást az élelmiszer pazarlás gyakorolja. Igyekeztem a témakör vonatkozó szakirodalma és szakemberek segítségével utánajárni, van-e egyértelműen kimutatható oka a pazarlásnak egy szállodában? Valamint mekkora szerep jut a vendégek nemzetiségi összetételének, illetve abból adódó szokásaik és gazdasági helyzetük hatásának a probléma kialakulásában.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszer feldolgozás, élelmiszer-ellátás, élelmiszerbiztonság, élelmiszerfogyasztás, hulladék - hulladékkezelés, hulladékgazdálkodás, pazarlás, szállodaipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:24 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:24 |
Actions (login required)
Tétel nézet |