Horváth Ákos (2015) Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
Preview |
PDF
BDOR és hatása a magyar gasztronómiára_teljes_végleges.pdf Download (1MB) | Preview |
Institution
Budapest Business School
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Bocuse d'Or, Paul Bocuse, Hamvas Zoltán, Széll Tamás, Molnár Gábor, Kovács Sándor, Magyar Gasztronómiai Egyesület, Magyar gasztronómia, Onyx étterem |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2015. Sep. 29. 09:58 |
Last Modified: | 2016. Feb. 05. 10:59 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3697 |
Actions (login required)
View Item |