Horváth Ákos (2015) Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
BDOR és hatása a magyar gasztronómiára_teljes_végleges.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bocuse d'Or, Paul Bocuse, Hamvas Zoltán, Széll Tamás, Molnár Gábor, Kovács Sándor, Magyar Gasztronómiai Egyesület, Magyar gasztronómia, Onyx étterem |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Szep. 29. 09:58 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 05. 10:59 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3697 |
Actions (login required)
Tétel nézet |