A vidéki pékségek kínálata és hagyományai Magyarországon

Fenyvesi Vanessza Fanni (2021) A vidéki pékségek kínálata és hagyományai Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Fenyvesi Vanessza.pdf] PDF
Szakdolgozat Fenyvesi Vanessza.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

A vidéki pékségek jelenlegi kínálata jól tükrözi, hogy miként változtak az igényeink az évek során és a termékek mekkora mértékben változtak, mind összetételileg, mind elkészítési módjukban. A hagyományok megismerése pedig szemlélteti, miben változtak a szokásaink és mi az, amit megőriztünk a múltból. Ezek ismerete alapján rájövünk, mekkora kereslet van napjainkban a vidéki pékségekre. Megismerjük a keresletet és a kínálatot vidéken, a mai trendekhez mérten.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Hummel pékség, kenyérfélék, kereslet-kínálat, pékségek, vidéki pékségek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:23
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet