Breitenstein Dávid (2021) A Covid – 19 hatása az FSZLI gyorsétteremlánc létszámgazdálkodására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A Covid – 19 hatása az FSZLI gyorsétteremlánc létszámgazdálkodására.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (900kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat a koronavírus járvány hatásait mutatja be egy gyorsétteremlánc 3 egységének létszámgazdálkodására vonatkozóan. Kiderül, hogy érintett volt-e a vizsgált éttermek állományi létszáma, munkaerőkihasználtsága, munkaerő hullámzása. Forgalom szempontjából a leterheltségi mutató eredménye ad választ arra, hogy történt-e bármiféle változás. Ezeken kívül kiderül az is egy SWOT-analízis elemzése után, hogy mennyire éri meg inkább diák munkaerőt alkalmazni az állandósokkal szemben.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, koronavírus-járvány (COVID-19), létszámgazdálkodás, pandémia, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |