A Covid – 19 hatása az FSZLI gyorsétteremlánc létszámgazdálkodására

Breitenstein Dávid (2021) A Covid – 19 hatása az FSZLI gyorsétteremlánc létszámgazdálkodására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A Covid – 19 hatása az FSZLI gyorsétteremlánc létszámgazdálkodására.pdf] PDF
A Covid – 19 hatása az FSZLI gyorsétteremlánc létszámgazdálkodására.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (900kB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat a koronavírus járvány hatásait mutatja be egy gyorsétteremlánc 3 egységének létszámgazdálkodására vonatkozóan. Kiderül, hogy érintett volt-e a vizsgált éttermek állományi létszáma, munkaerőkihasználtsága, munkaerő hullámzása. Forgalom szempontjából a leterheltségi mutató eredménye ad választ arra, hogy történt-e bármiféle változás. Ezeken kívül kiderül az is egy SWOT-analízis elemzése után, hogy mennyire éri meg inkább diák munkaerőt alkalmazni az állandósokkal szemben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étterem, koronavírus-járvány (COVID-19), létszámgazdálkodás, pandémia, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:22
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet