Fagylalt és jégkrém fogyasztási szokások

Csuta Rita (2021) Fagylalt és jégkrém fogyasztási szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of PROJEKTMUNKA-Csuta-Rita-végleges (A1TQWF) (1).pdf] PDF
PROJEKTMUNKA-Csuta-Rita-végleges (A1TQWF) (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Az általam választott téma aktualitását abban látom, hogy napaink rohanó, stresszel teli világában egyre kevesebb idő jut az embereknek arra, hogy a cukrászdák teraszain egymásra időt fordítva kötetlenül beszélgessenek és közben fagylaltkelyheiket kanalazgathassák. Ezt a mai pandémiás helyzet meg is akadályozza. Ezért nehéz a fagylaltkészítő szakemberek számára a jelenlegi helyzetben saját és munkatársaik megélhetésének fenntartása érdekében újdonságokkal bevonzani a vendégeket.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cégtörténet, cukrászda, fejlődés, fogyasztói szokások, jégkrémpiac
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:22
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet