Csuta Rita (2021) Fagylalt és jégkrém fogyasztási szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
PROJEKTMUNKA-Csuta-Rita-végleges (A1TQWF) (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Az általam választott téma aktualitását abban látom, hogy napaink rohanó, stresszel teli világában egyre kevesebb idő jut az embereknek arra, hogy a cukrászdák teraszain egymásra időt fordítva kötetlenül beszélgessenek és közben fagylaltkelyheiket kanalazgathassák. Ezt a mai pandémiás helyzet meg is akadályozza. Ezért nehéz a fagylaltkészítő szakemberek számára a jelenlegi helyzetben saját és munkatársaik megélhetésének fenntartása érdekében újdonságokkal bevonzani a vendégeket.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cégtörténet, cukrászda, fejlődés, fogyasztói szokások, jégkrémpiac |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |