Kócsó Beatrix (2021) A Four Points By Sheraton Kecsekemét Hotel & Konferenciaközpont Bistorant Éttermének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Végleges projektmunka 2021.május 10..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (613kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám során ismerettem, miért ezt a témát, valamint gyakorlati helyet választottam. Ezek után bemutattam, hogyan működik egy szálloda általánosságban. Mind e mellett ismerettem a gyakolrati helyemet, és a bene találató éttermet. Bemutattam a kutatási módszereket, melyekkel dolgoztam. Az étterem történő feladatokat, a feladatok fontosságát, a dolgozók munkaköreit. A szállodában, és az étteremben megrendezett eseményekre és rendezvényekre is kitértem. Ismertettem a ház borait, valamint egy promóciós programot is. SWOT-analízissel mefvizsgátam az Étteremt, valamint primer és szekunder kutatást is végeztem. Ezek után az általam végzett feladatokat mutattam be. Végül a vírus által okozott időket mutattam be.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, konferencia, koronavírus-járvány (COVID-19), munkakörök, reggeli, rendezvények |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |