Asztalos Márk (2021) A cukrászdai kínálat és vásárlási szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Tisztelt Olvasó!Dolgozatomban, a cukrászdai kínálatot és a vásárlási szokásokat hasonlítottam össze. Némi cukrász történelem után, bemutatom a jellegzetes tésztákat és tölteléket, amelyeket a legtöbbet használnak. Bemutatom a francia cukrászat, legnépszerűbb alapanyagait, desszertjeit, illetve azt is, hogy az évek során, milyen változásokon, újításokon ment keresztül. Ezután, egy általam összeállított kérdőív alapján, bemutatom a kitöltők által, a legkedveltebb édes cukrásztermékeket és péktermékeket. Szó lesz arról is, hogy kinek, miért tetszik jobban a hagyományos magyar sütemények, illetve a francia desszertek ízvilága. Mivel úgy gondolom, hogy fontos beszélni róla, így bemutatom a mentes sütemények iránti kereslet vonalát, emellett azt is, hogy a hagyományos alapanyagokat, hogy érdemes helyettesíteni, és miért ily módon használjuk.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászat, francia desszertek, hagyományos sütemények, kereslet, kínálat, mentes életmód |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |