Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt

Farkas Tünde (2021) Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Farkas Tünde projektmunka.pdf] PDF
Farkas Tünde projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (617kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatom az Arany Kaviár étteremről szól. Az étterem fine dining, ezért részletesen bemutatom a fine dining jelzőt kialakulásától kezdve, tulajdonságaival és jellemzőivel együtt, ezután részletesen kitérek magára az étteremre. Az étterem kialakulására, környezetére, hangulatára, csapatára, konyhájára, vagyis minden fontos jellemzőjére. Az étterem egyéni tulajdonságai által maradt működésben a koronavírus alatt is és nem volt szüksége arra, hogy nélkülözzön dolgozókat, sem arra, hogy bezárják az éttermet.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bándoli Attila István
Belső
óraadó tanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étterem, fine dining, koronavírus-járvány (COVID-19), vendég, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:22
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet