Farkas Tünde (2021) Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Farkas Tünde projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (617kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom az Arany Kaviár étteremről szól. Az étterem fine dining, ezért részletesen bemutatom a fine dining jelzőt kialakulásától kezdve, tulajdonságaival és jellemzőivel együtt, ezután részletesen kitérek magára az étteremre. Az étterem kialakulására, környezetére, hangulatára, csapatára, konyhájára, vagyis minden fontos jellemzőjére. Az étterem egyéni tulajdonságai által maradt működésben a koronavírus alatt is és nem volt szüksége arra, hogy nélkülözzön dolgozókat, sem arra, hogy bezárják az éttermet.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, fine dining, koronavírus-járvány (COVID-19), vendég, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |