Bujáki Attila (2021) Jamaica gasztronómiai kultúrája és annak fejlődése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZAT_Bujáki_Attila.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Jamaica. Ez a csodás kis szigetország, mely a Karib – térségben helyezkedik el, egy igazi kis ékszerdoboz, melyről az emberek nagy általánosságban tudnak csak, főképp Európában. Gazdag történelmi múlttal, sokszínű kultúrával rendelkező ország, melynek gasztronómiája sem elhanyagolható. Szakdolgozatommal egy kulináris utazásra szeretném invitálni az Olvasót, ahol bemutatok különleges, jamaicai zöldségeket, gyümölcsöket, de komplett fogásokat, ételkülönlegességeket is. Tartson velem erre a különleges, ízélményekben gazdag utazásra!
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Egzotikus hozzávalók, Ételkülönlegesség, gasztronómia, Jamaica, Jerk, Karib - térség, Rum |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |