A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül

Grósz Lilia Anna (2021) A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Grósz Lilia Anna - Projektmunka 2021..pdf] PDF
Grósz Lilia Anna - Projektmunka 2021..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (574kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkámban a színvonalasság jelentőségét fejtettem ki bővebben az Arany Kaviár étterem keretein belül, melyhez az ételek és italok, a személyzet és a vendégfogadás is beletartozik. A kaviár, mint ételkülönlegesség is fontos szerepet kapott a dolgozatomban. Egy vendéglátóhely életében fontos szerepet tölt be a színvonal, mint tulajdonság. Az otthoni és az éttermi vendéglátás manapság meghatározó lehet az emberek életében, ezért is fejtettem ki a dolgozatomban bővebben ezt a két fajta vendéglátás típust.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étterem, kaviár, színvonal, vendég, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:21
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet