Grósz Lilia Anna (2021) A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Grósz Lilia Anna - Projektmunka 2021..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (574kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkámban a színvonalasság jelentőségét fejtettem ki bővebben az Arany Kaviár étterem keretein belül, melyhez az ételek és italok, a személyzet és a vendégfogadás is beletartozik. A kaviár, mint ételkülönlegesség is fontos szerepet kapott a dolgozatomban. Egy vendéglátóhely életében fontos szerepet tölt be a színvonal, mint tulajdonság. Az otthoni és az éttermi vendéglátás manapság meghatározó lehet az emberek életében, ezért is fejtettem ki a dolgozatomban bővebben ezt a két fajta vendéglátás típust.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, kaviár, színvonal, vendég, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:21 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |