A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban

Tóth Sándor Dávid (2021) A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of (1)_Szakdolgozat_Tóth_Sándor_Dávid.pdf] PDF
(1)_Szakdolgozat_Tóth_Sándor_Dávid.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A Bellozzo gyorséttermen keresztül kívánom bemutatni a vendéglátás fő folyamatait. Ezeknek rengeteg szabályozása van, amik rengeteg hibázási lehetőséggel járnak. Ezeket bemutatom az Allee Bellozzoban. A higiéniai gondatlanságokat vagy például a kialakításban való figyelmetlenségeket. Néhány kérdésre keresve a választ ami a pandémia idején különösen érdekesek lehetnek.  Gyors étteremlánc ként érdekes helynek számít mert mégis éttermi főző, illetve melegkonyha, amin keresztül kiválóan be lehet mutatni az ételkészítés folyamatait.  A Vizsgált fő folyamatok: Beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatások Külön hangsúlyt fektetve a HACCP bemutatásán, hogy hogyan is alakítják ki ezt a rendszert egy vendéglátóegységben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étterem, fő folyamatok, HACCP, melegkonyha, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:21
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet