A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata

Szilágyi Attila (2021) A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Sz_A.pdf] PDF
Szakdolgozat_Sz_A.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban a Gerbeaud Café és Cukrászdát, annak tevékenységeit, és kínálatát mutatom be. Úgy gondolom, hogy egy olyan nagy múltú vendéglátóegységnél, mint a Gerbeaud, helytálló az időbeni összehasonlítás saját magával, ezért a jelenkori Gerbeaud tevékenységét és jelentősebb kínálati elemeit a tíz évvel korábbi önmagával helyezem összehasonlításba. Kutatásom során górcső alá helyezem a Gerbeaud Café és Cukrászda 2004-es étlapját, a 2011-est, amely már az új, fiatalos arculat jegyében készült, a 2019 nyarán érvényben lévő étlapot, amely legutolsó teljes értékű szezon a járványhelyzet előttről, valamint a lezárások után, a nyári újraindítást követően kiadott menüsort. Szakdolgozatom célja, egy át fogó képet adni a Gerbeaud Cukrászda kínálatáról, ismertetni a legmeghatározóbb kínálati elemeit.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrászda, Gerbeaud Café és Cukrászda, kávéház, kínálat, kínálatelemzés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:21
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet