Szilágyi Attila (2021) A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Sz_A.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a Gerbeaud Café és Cukrászdát, annak tevékenységeit, és kínálatát mutatom be. Úgy gondolom, hogy egy olyan nagy múltú vendéglátóegységnél, mint a Gerbeaud, helytálló az időbeni összehasonlítás saját magával, ezért a jelenkori Gerbeaud tevékenységét és jelentősebb kínálati elemeit a tíz évvel korábbi önmagával helyezem összehasonlításba. Kutatásom során górcső alá helyezem a Gerbeaud Café és Cukrászda 2004-es étlapját, a 2011-est, amely már az új, fiatalos arculat jegyében készült, a 2019 nyarán érvényben lévő étlapot, amely legutolsó teljes értékű szezon a járványhelyzet előttről, valamint a lezárások után, a nyári újraindítást követően kiadott menüsort. Szakdolgozatom célja, egy át fogó képet adni a Gerbeaud Cukrászda kínálatáról, ismertetni a legmeghatározóbb kínálati elemeit.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászda, Gerbeaud Café és Cukrászda, kávéház, kínálat, kínálatelemzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:21 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |