Zsankó Dávid (2021) A koronavírus hatása a magyar élelmiszerexportra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdologzat Zsankó Dávid O4SGQ6.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Magyarországot földrajzi elhelyezkedése kiválóan alkalmassá teszi magas minőségű élelmiszerek előállítására, amelyekkel a nemzetközi piacon is versenyképes. Az élelmiszergazdaság – az élelmiszeripar és a mezőgazdaság – Magyarország egyik hagyományosan legfontosabb és legsikeresebb gazdasági ágazata. Gondoljunk csak a 18. századtól kezdődően világhírű malomiparra, vagy arra a tényre, hogy hazánk a szocialista blokk élelmiszerraktáraként volt számontartva
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | export, élelmiszeripar, koronavírus, külkereskedelem, swot elemzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:20 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |