Jaromír- A cseh sörök háza

Kiss-Bakos Beáta (2021) Jaromír- A cseh sörök háza. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kiss-Bakos Beáta U6ONY2.pdf] PDF
Kiss-Bakos Beáta U6ONY2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom témájaként a Jaromír vendéglátóhelyek itallapján szereplő sörök és annak értékesítését választottam.  A dolgozatom elején ismertetném a sörök történelmét, továbbá a sör készítés befolyásoló tényezőit. A sörgyárak formáit is bemutattam a házi sörfőzdéktől egészen az országos gyártásig. Ezen kívül szekunder kutatásomban beszámoltam még a két közvetlen sörgyárról, akikkel együttműködnek. A primer kutatásaim egy online kérdőívben és egy mély interjúban nyilvánul meg. Az kérdőívben a kitöltők fogyasztási szokásait mértem fel,  melyek a Jaromír sörházak fogyasztó vendégeire jellemzőek. Hogy jobban megismerhessem a cég mögötti gondolkodást és a jelenlegi fennálló helyzetet, mély interjút készítettem a vállalkozás tulajdonosával, illetve kérdeztem a jövőbeni tervekről. A hipotéziseim között az online marketing kihasználatlanságát és a nemek és korosztályos különbségeket vettetem fel, ezen problémákra próbáltam megoldásokat találni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cseh, értékesítés, import, sör, vállalkozás ismertetése
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:19
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet