Kiss-Bakos Beáta (2021) Jaromír- A cseh sörök háza. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kiss-Bakos Beáta U6ONY2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom témájaként a Jaromír vendéglátóhelyek itallapján szereplő sörök és annak értékesítését választottam. A dolgozatom elején ismertetném a sörök történelmét, továbbá a sör készítés befolyásoló tényezőit. A sörgyárak formáit is bemutattam a házi sörfőzdéktől egészen az országos gyártásig. Ezen kívül szekunder kutatásomban beszámoltam még a két közvetlen sörgyárról, akikkel együttműködnek. A primer kutatásaim egy online kérdőívben és egy mély interjúban nyilvánul meg. Az kérdőívben a kitöltők fogyasztási szokásait mértem fel, melyek a Jaromír sörházak fogyasztó vendégeire jellemzőek. Hogy jobban megismerhessem a cég mögötti gondolkodást és a jelenlegi fennálló helyzetet, mély interjút készítettem a vállalkozás tulajdonosával, illetve kérdeztem a jövőbeni tervekről. A hipotéziseim között az online marketing kihasználatlanságát és a nemek és korosztályos különbségeket vettetem fel, ezen problémákra próbáltam megoldásokat találni.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cseh, értékesítés, import, sör, vállalkozás ismertetése |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:19 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |