A S(l)im-X Stúdió Balatonfüred marketing stratégiájának elemzése

Diószegi Petra (2021) A S(l)im-X Stúdió Balatonfüred marketing stratégiájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A S(l)im-X Stúdió Balatonfüred marketing stratégiájának elemzése.pdf] PDF
A S(l)im-X Stúdió Balatonfüred marketing stratégiájának elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2024. Május 10..

Download (1MB)
[thumbnail of Titkosítási kérelem.pdf] PDF
Titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (305kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám témájaként a S(l)im-X Stúdió Balatonfüred marketing stratégiájának elemzését választottam. Azért erre a vállalkozásra esett a választásom, mert egy kedves barátnőm vállalkozásáról van szó, ahol már nem mellesleg több alkalommal is én fogadtam a vendégeket és így volt szerencsém a kezdetektől fogva belelátni a vállalkozás indulásába, tevékenységeibe. Láttam a teljes folyamatot, hogy milyen marketing eszközöket használva jutott el a vállalkozása arra a szintre, ahol a mai nap tart.  Ezalatt azt értem, hogy minden nap teltházzal működik a stúdió, ezt bizonyítva a sok elégedett vendéggel és projektmunkámban ezeket a tevékenységeket szeretném bemutatni részletesen. Az egyetemen eltöltött éveim alatt megszerzett tudást felhasználva a projektmunkám elején kifejtem a marketing alapfogalmait, amiket a dolgozatom további részében a gyakorlatban alkalmazva mutatom majd be. Bővebben a vállalkozás SWOT elemzésére fogok kitérni, ahol bemutatom a S(l)im-X Stúdió Balatonfüred erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és veszélyeit más vállalkozásokkal szemben, továbbá a 4P/7P modelljére, ahol azt mutatom be, hogy a stúdió marketingje milyen marketing eszközökből tevődik össze, hogy elérje a kitűzött marketing célját. Továbbá elemzem és bemutatom a stúdióról készített saját kérdőíves kutatásom eredményeit, amelyben S(l)im-X Stúdió Balatonfüred tevékenységével és marketingtevékenységével kapcsolatos kérdéseket tettem fel és a stúdió vendégei válaszolták meg.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kasza Lajos
Belső
Mestertanár; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: 7P modell, marketing stratégia, marketing terv, S(l)im-X Stúdió Balatonfüred, SWOT-elemzés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:19
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet