Pribula Orsolya Klaudia (2021) Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Buda Gourmet Bistroról készült Projektmunka-Pribula-Orsolya-Klaudia.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (838kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám nagy része az étlap és itallap bemutatásával foglalkozik illetve még különleges kínálatokkal. Buda Gourmet Bistro rövid bemutatásával és az ott töltött gyakorlatom beszámolójával kapcsolatos dolgozat. Szakirodalmi áttekintés is található benne, melynek köszönhetően könnyebben áttekinthető a dolgozatom felépítése. Bemutatom az étterem működését, illetve a évek óta elért díjjakról is ejtek néhány szót. Az étteremben megrendezett rendezvényekről is beszámolok.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étlap, itallap, kínálat elemzése, különlegességek, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:19 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |