Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése

Pribula Orsolya Klaudia (2021) Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Buda Gourmet Bistroról készült Projektmunka-Pribula-Orsolya-Klaudia.pdf] PDF
Buda Gourmet Bistroról készült Projektmunka-Pribula-Orsolya-Klaudia.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (838kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám nagy része az étlap és itallap bemutatásával foglalkozik illetve még különleges kínálatokkal. Buda Gourmet Bistro rövid bemutatásával és az ott töltött gyakorlatom beszámolójával kapcsolatos dolgozat. Szakirodalmi áttekintés is található benne, melynek köszönhetően könnyebben áttekinthető a dolgozatom felépítése. Bemutatom az étterem működését, illetve a évek óta elért díjjakról is ejtek néhány szót. Az étteremben megrendezett rendezvényekről is beszámolok.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étlap, itallap, kínálat elemzése, különlegességek, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:19
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet