Kínálatelemzés a Rönkház étteremben

Kovács Krisztina (2021) Kínálatelemzés a Rönkház étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Kovács Krisztina COA6K3.pdf] PDF
Szakdolgozat Kovács Krisztina COA6K3.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom elsősorban a kínálatelemzésről írtam, majd a kereslet-kínálat egyensúlyáról. Későbbiekben magáról az étteremről írtam pár oldalt, hiszen erről szól a dolgozatom és nem feltételezhetem, hogy mindenki ismeri a helyet. Ezek után főként az étteremben folytatott munkákról írtam és több kisebb munkafolyamatra szántam pár sort, amibe jobban bele láttam a szakmai gyakorlatom során. Ezen folyamatok  például az étterem kínálata, beszerzési folyamatok, raktározás és egyéb teendők. A következőkben a kutatásokról írtam, amiket elvégeztem. Elsősorban egy kérdőíves vizsgálatot csináltam, mert szerintem nagyon fontos megérteni, hogy a vendégek hogyan látják az éttermet és szeretnek-e oda járni, étkezni. A másik vizsgálat, amit elvégeztem és beletettem a dolgozatomba, az egy mélyinterjú, aminek azért éreztem szükségét, mert nagyon hasznosnak tartom ennek a módszernek az elemzését. A tapasztalataim alapján megtudtam, hogy a Rönkház étterem vezetősége és dolgozói hihetetlen alázattal és becsülettel vezetik ezt a vállalkozást és végzik a munkájukat, ez csak megerősítette bennem, hogy ebben a szakmában helyezkedjem el.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kereslet, kínálat, kutatások, szezonális, vállalkozás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:19
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet