Kovács Krisztina (2021) Kínálatelemzés a Rönkház étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Kovács Krisztina COA6K3.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom elsősorban a kínálatelemzésről írtam, majd a kereslet-kínálat egyensúlyáról. Későbbiekben magáról az étteremről írtam pár oldalt, hiszen erről szól a dolgozatom és nem feltételezhetem, hogy mindenki ismeri a helyet. Ezek után főként az étteremben folytatott munkákról írtam és több kisebb munkafolyamatra szántam pár sort, amibe jobban bele láttam a szakmai gyakorlatom során. Ezen folyamatok például az étterem kínálata, beszerzési folyamatok, raktározás és egyéb teendők. A következőkben a kutatásokról írtam, amiket elvégeztem. Elsősorban egy kérdőíves vizsgálatot csináltam, mert szerintem nagyon fontos megérteni, hogy a vendégek hogyan látják az éttermet és szeretnek-e oda járni, étkezni. A másik vizsgálat, amit elvégeztem és beletettem a dolgozatomba, az egy mélyinterjú, aminek azért éreztem szükségét, mert nagyon hasznosnak tartom ennek a módszernek az elemzését. A tapasztalataim alapján megtudtam, hogy a Rönkház étterem vezetősége és dolgozói hihetetlen alázattal és becsülettel vezetik ezt a vállalkozást és végzik a munkájukat, ez csak megerősítette bennem, hogy ebben a szakmában helyezkedjem el.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kereslet, kínálat, kutatások, szezonális, vállalkozás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:19 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |