Csápek Dorina Brigitta (2021) Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében_Csápek Dorina Brigitta.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Napjainkban fontossá vált az egészségmegőrzés, a tudatos táplálkozás. A jelen dolgozatommal megvizsgáltam, hogy az X és a Z generáció között, milyen generációs és táplálkozásbeli különbségek fedezhetőek fel. Primer kutatás által, melyet kérdőívvel végeztem, a korosztályok véleményét és táplálkozási szokásait mértem. A szekunder kutatást összevetve a primerrel, fogalmazodott meg az álláspontom a hazai táplálkozási szokásokkal kapcsolatban, milyen étkezésbeli különbségek, trendek, preferenciák figyelhetőek meg a két vizsgált generáció között.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | egészség, egészségmegőrzés, élelmiszer, preferenciák, szokások, táplálkozás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:11 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |