Az Ucca bár kínálatának elemzése, vagyis a Street Food világa

Plander Ágnes (2021) Az Ucca bár kínálatának elemzése, vagyis a Street Food világa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Plander Ágnes B4HRM2 projektmunka (1).pdf] PDF
Plander Ágnes B4HRM2 projektmunka (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (895kB)

Absztrakt (kivonat)

A street food mint jelenség a világ minden táján fellelhető. Egyes országok ezek az utcai ételek által kívánják identitásukat megőrizni, míg mások fúzió útján fejlesztik tovább ezeket az ételeket. A dolgozatban a világ egyes részeinek híres utcai ételeit, valamint a hazai közönség által két kedvelt bisztrót fogom bemutatni, akik magyaros ételeik mellett a hazai legkedveltebb street food-ot is tartanak az étlapjukon. Valamint az Ucca bár elnevezésű vendéglátó egység az egészséges táplálkozás jegyében módosított menüjét is bemutatom.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bisztró, egészséges táplálkozás, innováció, koronavírus hatásai, street food
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:11
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet