Plander Ágnes (2021) Az Ucca bár kínálatának elemzése, vagyis a Street Food világa. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Plander Ágnes B4HRM2 projektmunka (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (895kB) |
Absztrakt (kivonat)
A street food mint jelenség a világ minden táján fellelhető. Egyes országok ezek az utcai ételek által kívánják identitásukat megőrizni, míg mások fúzió útján fejlesztik tovább ezeket az ételeket. A dolgozatban a világ egyes részeinek híres utcai ételeit, valamint a hazai közönség által két kedvelt bisztrót fogom bemutatni, akik magyaros ételeik mellett a hazai legkedveltebb street food-ot is tartanak az étlapjukon. Valamint az Ucca bár elnevezésű vendéglátó egység az egészséges táplálkozás jegyében módosított menüjét is bemutatom.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bisztró, egészséges táplálkozás, innováció, koronavírus hatásai, street food |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:11 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |