A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben

Kossuth Viktória Erika (2021) A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kossuth Viktória Erika projektmunka 2021.pdf] PDF
Kossuth Viktória Erika projektmunka 2021.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám a vendéglátó egységek kínálatának elemzéséről szól. Azon belül az árképzés elemeiről és az étlap és itallap összeállításának általános szabályaival foglalkozik a téma. Megtalálhatóak benne a vendéglátás marketingjének alapjai. Az egész téma a VakVarjú étterem kínálatának elemzésére épül. Megtudhatják az olvasok, hogyan alakult át az a la carte étterem a covid 19 vírus alatt házhozszállítással foglalkozóvá és, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük gazdaságilag és milyen nehezen tudták megtartani a munkavállalóikat. A Magyarországi vendéglátó egységek helyzetébe is betekintés nyerhetnek, hogy a korona vírus milyen hatást gyakorolt rájuk.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: árképzés, árképzési módszerek, marketingeszközök, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:11
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet