Lehőcz Roland (2021) A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Lehőcz Roland - Projektmunka 2021.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (972kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám során két általam ismert vendéglátó egység kínálatát szerettem volna elemezni és összehasonlítani. Továbbá arra kerestem a választ, hogy a kínálaton mint szükséglet kielégítő elemen felül található-e valamilyen szubjektív tényező, amely hatással van a fogyasztóra, hogy azonos kínálatú és profilú üzletek között mi a döntésének oka. A hazai vendéglátás helyzetéhez is viszonyítottam az általam vizsgált vendéglátó egységeket, hogy ők mit tettek a fennmaradás érdekében. Illetve megvizsgáltam a kínálatot befolyásoló tényezőket, hogyan hatnak a gyakorlatban és, hogy a lokalizáció és a termékpozícionálás mennyire is fontos a vendéglátó egységek életében.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | árképzés, fogyasztói igények, marketing, szükségletek, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:11 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |