Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban

Punku Gréta (2021) Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban.pdf] PDF
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban magát a készletgazdálkodást, illetve az ahhoz szorosan kapcsolódó megelőző folyamatokat mutatom be egy cukrászat alapján, a beszerzéstől kezdve egészen a leltározás folyamatáig. A beszerzés fejezetben ismertetem a különböző fontos tudnivalókat, például, hogy miből-mennyit, valamint mikor és honnan szerez be a vállalkozás.  A raktározás részben sok más fontos információ mellett, az áruátvétel folyamatába, továbbá az áruk mennyiségi és minőségi vizsgálatának menetébe nyújtok részletes betekintést. Mindezek mellett szintén a raktározás fejezeten belül elemzem a különböző mutatók alakulását a pandémia előtti 2019-es, illetve az alatti 2020-as évre vonatkozóan.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csulak Gergely
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: beszerzés, készletgazdálkodás, leltározás, raktározás, vállalkozás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:10
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet