Punku Gréta (2021) Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban magát a készletgazdálkodást, illetve az ahhoz szorosan kapcsolódó megelőző folyamatokat mutatom be egy cukrászat alapján, a beszerzéstől kezdve egészen a leltározás folyamatáig. A beszerzés fejezetben ismertetem a különböző fontos tudnivalókat, például, hogy miből-mennyit, valamint mikor és honnan szerez be a vállalkozás. A raktározás részben sok más fontos információ mellett, az áruátvétel folyamatába, továbbá az áruk mennyiségi és minőségi vizsgálatának menetébe nyújtok részletes betekintést. Mindezek mellett szintén a raktározás fejezeten belül elemzem a különböző mutatók alakulását a pandémia előtti 2019-es, illetve az alatti 2020-as évre vonatkozóan.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | beszerzés, készletgazdálkodás, leltározás, raktározás, vállalkozás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:10 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:10 |
Actions (login required)
Tétel nézet |