A Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására

Perger Botond (2021) A Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására (2)-converted (1).pdf] PDF
Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására (2)-converted (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (584kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom lényege az hogy akár egy átlag emberrel is megérthessem a COVID-19 okozta "pusztitást" egy átlagos étteremmel szemben. Ezt az ismertetést a gyakorlati helyemen keresztül teszem. Többek között kitérek magára a pandémiára, illetve az alap éttermi higiéniás szabályokra, illetve ezeknek a szabályoknak a változására a vírus hatására, A végére egy kutatómunkát készítettem, amivel több mint 180 embert kérdeztem meg a szakdolgozat témájával kapcsolatban. És ezekből az adatokból vontam következtetéseket.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: COVID-19, étterem, higiénia, koronavírus-járvány (COVID-19), vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:09
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet