Perger Botond (2021) A Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására (2)-converted (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (584kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom lényege az hogy akár egy átlag emberrel is megérthessem a COVID-19 okozta "pusztitást" egy átlagos étteremmel szemben. Ezt az ismertetést a gyakorlati helyemen keresztül teszem. Többek között kitérek magára a pandémiára, illetve az alap éttermi higiéniás szabályokra, illetve ezeknek a szabályoknak a változására a vírus hatására, A végére egy kutatómunkát készítettem, amivel több mint 180 embert kérdeztem meg a szakdolgozat témájával kapcsolatban. És ezekből az adatokból vontam következtetéseket.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | COVID-19, étterem, higiénia, koronavírus-járvány (COVID-19), vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:09 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |