Az ételérzékenyek és az ételallergiások helyzete a szállodai vendéglátásban

Csányi Janka (2021) Az ételérzékenyek és az ételallergiások helyzete a szállodai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Csányi Janka Szakdolgozat, Az ételérzékenyek és az ételallergiások helyzete a szállodai vendéglátásban.pdf] PDF
Csányi Janka Szakdolgozat, Az ételérzékenyek és az ételallergiások helyzete a szállodai vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatom az ételérzékenyek és ételallergiások helyzetéről szól a szállodai vendéglátásban. A szakirodalmi áttekintésen túl kitérek benne a jelenlegi magyarországi helyzetre, illetve ezt kiegészítem a kérdőívem elemzésével, ami szintén ezt a témakört világítja meg. Mélyinterjúmban pedig szállodai séffel beszélgetek, a fejlődési lehetőségek és szakács képzési hibákon keresztül boncolgatjuk tovább a témát, és ezek segítségével próbálom a megtalálni a megoldást, illetve az arany középutat. Remélem, hogy szakdolgozatom minden érdeklődő számára rejteget egy kis újdonságot.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Sóvári Katalin
Belső
Mestertanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: allergének, ételallergia, ételérzékenység, szálloda, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:09
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet