Zsigri Máté (2021) A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
MATE_ZSIGRI_K9LB5D_THESIS_2021_.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Food waste is a serious and current problem in today's hospitality industry. The aim of this paper is to explore and uncover the most wasteful behaviour of hotels and restaurants. A total of 12 individuals participated to express their views on the problem and their contributions to help make the research effective. The findings represent the lack of education in the field and the lack of interest in a change from the service provider's side. This study seeks to share the insights of senior employees in the industry and compare them with the guests' expectations.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | food waste, hotel, management, reduction, restaurant |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:08 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:08 |
Actions (login required)
Tétel nézet |