Seres Anna (2021) A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka végleges, SERES ANNA, CLEIK1 (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Titkosítási kérelem.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (45kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatomba elsősorban a közétkeztetéssel kapcsolatos folyamatokat, szabályokat és általános tudnivalókat ismertetem. A célom ezzel a dolgozattal, hogy ismertessem a GESZ illetve a közétkeztetésen belül milyen folyamatok vannak, miket kell előre megtervezni annak érdekében, hogy az iskolákban probléma mentesen, gördülékenyen, szabályoknak eleget téve folyhasson a diákok étkeztetése. Célcsoportnak azokat választottam, kiknek iskoláskorú gyermekei vannak, és igénybe veszik az iskola által kínált étkeztetést, menzát.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | CCP, étlap, GESZ, HACCP, közétkeztetés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:07 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |