A Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzése

Bardócz Attila (2021) A Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka Bardócz Attila QEYJNO.pdf] PDF
Projektmunka Bardócz Attila QEYJNO.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat a szombathelyi Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzéséről elemzéséről szól. A projektmunka központjában a borok valamint a borból készült italok állnak. A hely általános bemutatása után a borlap elemzése történik. Ezt követően a borpiac hazai és nemzetközi helyzete kerül szóba a koronavírus-járványt megelőzően, az alatt, valamint azt követően. Az írás igyekszik általános képet adni, illetve javaslatot tesz a jövőre nézve. Ez a borturizmus, borutak népszerűsítésében mutatkozik meg. A dolgozat végén összegzés található.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor, borászat, COVID-19, itallap, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:05
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet