Bardócz Attila (2021) A Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka Bardócz Attila QEYJNO.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat a szombathelyi Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzéséről elemzéséről szól. A projektmunka központjában a borok valamint a borból készült italok állnak. A hely általános bemutatása után a borlap elemzése történik. Ezt követően a borpiac hazai és nemzetközi helyzete kerül szóba a koronavírus-járványt megelőzően, az alatt, valamint azt követően. Az írás igyekszik általános képet adni, illetve javaslatot tesz a jövőre nézve. Ez a borturizmus, borutak népszerűsítésében mutatkozik meg. A dolgozat végén összegzés található.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borászat, COVID-19, itallap, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:05 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |