A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése

Pribék Anna (2021) A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka Pribék Anna H79TRN.pdf] PDF
Projektmunka Pribék Anna H79TRN.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám tartalma a választott gyakorlati helyem kínálatának elemzése. Ezen belül szerepel benne az étteremben található konyhatechnológiák részletes bemutatása, a szakmai gyakorlatom alatt végzett tevékenységeim és egy fejezetet szentelek az étterem bemutatásának is. Az elméleti áttekintésben általánosságban bemutatásra kerül az étlap és az itallap felépítése, megjelenése, nyelve és kötelező jelölései, illetve különböző étkeztetési formák (például: látványkonyha). Kutatásom során vizsgálatra kerül a kínálat összetétele, annak kialakítását befolyásoló tényezők, a forgalom alakulása és az üzemeltetők tervei.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gluténmentes étterem, interjú, itallap, kínálat, kínálat elemzés, konyhatechnológia, SWOT-elemzés, à la carte
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:05
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet