A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül

Vígh Ramóna (2021) A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Vígh Ramóna-Szakdolgozat.pdf] PDF
Vígh Ramóna-Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban a vendéglátással foglalkoztam, annak fogalmával, kialakulásával, fő folyamatainak elemző bemutatásával, mint a beszerzés, a raktározás, a termelés, az értékesítés, a szolgáltatás. Majd a HACCP rendszer jelentését jártam körbe,annak higiéniai követelményeinek megteremtését, felülvizsgálatát, folyamatait, veszélyforrásait. Utána kitértem a vendéglátás mellékfolyamataira, mely az irányítás, az ügyvitel és a karbantartás. A szakirodalmi áttekintés utolsó pontja szerint, pedig személyes tapasztalataimat osztottam meg. Egyik kutatási módszerem a SWOT analízis volt, a másik pedig mélyinterjúk.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: beszerzés, értékesítés, mélyinterjú, raktározás, SWOT-elemzés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:03
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet