Vígh Ramóna (2021) A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Vígh Ramóna-Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban a vendéglátással foglalkoztam, annak fogalmával, kialakulásával, fő folyamatainak elemző bemutatásával, mint a beszerzés, a raktározás, a termelés, az értékesítés, a szolgáltatás. Majd a HACCP rendszer jelentését jártam körbe,annak higiéniai követelményeinek megteremtését, felülvizsgálatát, folyamatait, veszélyforrásait. Utána kitértem a vendéglátás mellékfolyamataira, mely az irányítás, az ügyvitel és a karbantartás. A szakirodalmi áttekintés utolsó pontja szerint, pedig személyes tapasztalataimat osztottam meg. Egyik kutatási módszerem a SWOT analízis volt, a másik pedig mélyinterjúk.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | beszerzés, értékesítés, mélyinterjú, raktározás, SWOT-elemzés, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:03 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |