Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül

Pap Adrienn (2021) Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül.pdf] PDF
Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatban a gasztronómián belüli adományozás kerül vizsgálatra. Ezen belül kielemzésre kerül a programban résztvevő cégek megítélése és, hogy milyen mértékben járul hozzá az iparághoz, ha egy ilyen adományozási programban vesz részt a vendéglátóhely. Az elméleti áttekintésben az adományozás hátterének, kialakulásának, és jellemző demográfiai adatainak bemutatása kerül sorra. A kutatásban az adományozási hajlandóság, illetve a programok ismertsége kerül elemzésre. A kutatáshoz tartozik három interjú, mely során a Mosoly Alapítványról, és azzal két kapcsolatban álló cégről tudhatunk meg többet az adományozási programokkal kapcsolatban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Adományozás, gasztronómia, Hajlandóság, Mosoly Alapítvány, nonprofit szektor, Termék általi adomány, vendéglátóhely
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:03
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet