Pap Adrienn (2021) Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Adományozás a gasztronómiában a Mosoly Alapítvány bemutatásán keresztül.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatban a gasztronómián belüli adományozás kerül vizsgálatra. Ezen belül kielemzésre kerül a programban résztvevő cégek megítélése és, hogy milyen mértékben járul hozzá az iparághoz, ha egy ilyen adományozási programban vesz részt a vendéglátóhely. Az elméleti áttekintésben az adományozás hátterének, kialakulásának, és jellemző demográfiai adatainak bemutatása kerül sorra. A kutatásban az adományozási hajlandóság, illetve a programok ismertsége kerül elemzésre. A kutatáshoz tartozik három interjú, mely során a Mosoly Alapítványról, és azzal két kapcsolatban álló cégről tudhatunk meg többet az adományozási programokkal kapcsolatban.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Adományozás, gasztronómia, Hajlandóság, Mosoly Alapítvány, nonprofit szektor, Termék általi adomány, vendéglátóhely |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:03 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |