Horváth Zsófia (2021) A COVID-19 hagyományos vendéglátásra és házhozszállításra gyakorolt hatásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A-COVID-19-hagyományos-vendéglátásra-és-házhozszállításra-gyakorolt-hatásának-elemzése.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A 2020-ban hazánkban is megjelent, rohamosan terjedő vírus hátrányosan érintette a vendéglátásban dolgozókat és fogyasztóit.A dolgozatomban a COVID-19 hatására általánosságban ismert vendéglátás átalakulását, illetve annak fogyasztóinak szokásait vizsgáltam. Ezeket saját kutatások eredményével, valamint hivatalos statisztikai adatokkal szemléltettem.Összehasonlítottam különböző házhozszállító, illetve közvetítő szerepet betöltő cégeket is.Dolgozatomban átfogó képet igyekeztem ábrázlolni a járványhelyzetről.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 2020 elemzése, ÁFA-törvény, COVID-19, fogyasztói szokások, házhozszállítás, koronavírus-járvány (COVID-19), törvények, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:01 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |