Beer Zsófia (2021) Szálláshelyek átalakulása a fenntarthatóság jegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Beer Zsófia_UH4CBY_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom célja, hogy bemutassam, milyen módon lehet egy szálláshely környezetbarát, nagy hangsúlyt fektetve a szállodákra, és kutassam, mit gondolnak erről a szálláshelyek vezetői, az alkalmazottak és a vendégek. Vizsgálom, milyen fenntartható megoldások léteznek a Front Office, a Housekeeping és a vendéglátás részlegeken, és hogy hogyan lehet az épület környezetbarát, valamint bemutatok működő, bevált gyakorlatokat. Kérdőívemmel arra keresem a választ, milyen a vendégek hozzáállása a kérdéshez, mennyire fontos nekik, hogy a szálláshelyek környezetbarát gyakorlatokat alkalmazzanak.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | átalakulás, fenntarthatóság, kereskedelmi szálláshelyek, környezetvédelem, szálláshelyek, szállodák |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
| Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:01 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

