Szenti Cecilia (2021) A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
PM!-converted.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (658kB) |
Absztrakt (kivonat)
Gyakorlati helyem azaz a Hotel Floresta elhelyezkedése, szobái, kínálatainak a bemutatása. F&B részleg szervezti egységének részleges szemléltetése, beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatás lebontásban, kitérve a szálloda és étterem fenntarthatósági intézkedéseire. Részletesen beszámolok a feladataimról, majd összegzésképpen pár javaslatot teszek, hogy az én véleményem szerint milyen munkafolyamatokon, szabályokon változtatnék a szállodában.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás [vendéglátás]
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | F&B, fenntarthatóság, környezetvédelem, szállodai vendéglátás, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |