Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül

Gáll Ivett (2021) Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Az olasz gasztronómai és a nápolyi pizza népszerűségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül.pdf] PDF
Az olasz gasztronómai és a nápolyi pizza népszerűségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Absztrakt (kivonat)

A projekt munkám témája az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltsége hazánkban.  Primer kutatásnak a kérdőíves elemezést választottam, így az általam készített kérdőív válaszai alapján vontam le a következtetéseket. Dolgozatom elején Olaszországot is bemutatom illetve az olasz gasztronómiát, külön kitérve Nápolyra is és ezután kezdtem el elemezni a kérdőívet válaszait. Végezetül összegeztem az egész dolgozatot és levontam a válaszokból kapott következtetéseket.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gasztronómia, kérdőíves felmérés, nápolyi pizza, Olaszország, pizzéria
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:00
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet