Gáll Ivett (2021) Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az olasz gasztronómai és a nápolyi pizza népszerűségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
A projekt munkám témája az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltsége hazánkban. Primer kutatásnak a kérdőíves elemezést választottam, így az általam készített kérdőív válaszai alapján vontam le a következtetéseket. Dolgozatom elején Olaszországot is bemutatom illetve az olasz gasztronómiát, külön kitérve Nápolyra is és ezután kezdtem el elemezni a kérdőívet válaszait. Végezetül összegeztem az egész dolgozatot és levontam a válaszokból kapott következtetéseket.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, kérdőíves felmérés, nápolyi pizza, Olaszország, pizzéria |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |