Szalay Kinga Csilla (2021) A Danubius Hotel Hélia rendezvényeinek bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
PojektmunkaSzalayKinga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Eredetiségi nyilatkozatSzalayKinga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (300kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámat, a rendezvények szervezését leíró szakirodalom vizsgálatával indítottam, melyet a továbbiakban a hotelek rendezvényszervezésére konkretizáltam. Először ismertettem a Danubius Hotels szállodalánc rövid történetét, majd ismertettem a Hélia Hotelt. Szakdolgozatom folyamán rátértem a szakmai gyakorlati helyemen történő rendezvényszervezés feladataira, hogy milyen volt a járvány előtt illetve hogyan befolyásolta azt.Konferencia szállodák közül a Hélia az egyik legnépszerűbb és nagyon jó adottságokkal rendelkező szálloda. A belső elrendezésekben a különtermeket úgy alakították ki, hogy egy szinten legyen az összes konferenciaterem.A vírus helyzet miatt számos rendezvény megtartását le kellett mondani, vagy későbbi időpontra áthelyezni. Kormányrendelet alapján nem lehet 10 főnél nagyobb eseményt tartani. Ennek következtében a Hélia szálloda 2 kisebb termében tartanak online meetingeket.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, koronavírus-járvány (COVID-19), rendezvények, rendezvényszervezés, SWOT-elemzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |