COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére

Redele Dorián István (2021) COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Utolsó PM.pdf] PDF
Utolsó PM.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkámban szerettem volna bemutatni a koronavírus járvány okozta változásokat az éttermek esetében. Az eseményeket időrendi sorrendben állítottam. Több étterem vezetőségét felkeresve, illetve saját tapasztalataim alapján végeztem a kutatásaimat. Próbáltam több irányból bemutatni a vírus okozta következményeket. A projektmunkámban leírom miként alakultak át az éttermek, illetve miként reagáltak a bekövetkező hatásokra. A projektmunkám végén arra is kitérek miként alakulhat át a vendéglátás Budapesten a vírus hatására.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: éttermek, házhozszállítás, korlátozások, koronavírus-járvány (COVID-19), vendéglátóhelyek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:00
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet