Redele Dorián István (2021) COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Utolsó PM.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkámban szerettem volna bemutatni a koronavírus járvány okozta változásokat az éttermek esetében. Az eseményeket időrendi sorrendben állítottam. Több étterem vezetőségét felkeresve, illetve saját tapasztalataim alapján végeztem a kutatásaimat. Próbáltam több irányból bemutatni a vírus okozta következményeket. A projektmunkámban leírom miként alakultak át az éttermek, illetve miként reagáltak a bekövetkező hatásokra. A projektmunkám végén arra is kitérek miként alakulhat át a vendéglátás Budapesten a vírus hatására.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | éttermek, házhozszállítás, korlátozások, koronavírus-járvány (COVID-19), vendéglátóhelyek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |